Friday, February 4, 2011

Nestabilities easel card

Gisteravond heerlijk zitten freubelen. Ik heb een Nestabilities easel card gemaakt, dit naar aanleiding van een uitdaging op de club van de Crazy meiden. Het is erg leuk om te doen en ik ben dan ook erg tevreden over de kaart. De vinders heb ik ingekleurd met twee kleuren distress inkt. Dit is hem geworden:Benodigdheden:
- cardstock (donkerblauw)
- Scrappapier van K&company: Blue Awning
- Nestabilities: Octagon en Scallop Octagon
- Stempels: Vlinders van pergamano
- Aquarel papier
- Distress inkt: Broken China en Chipped Sapphire
- Stukje kant
- Pin
- Joy bloemen stans
- 3 roosjes
- Glimmer mist (voor op de bloemen)
- Perlen pen gold.

Liefs, Lotte

6 comments:

Helma said...

schitterend gekleurd en je kaart gemaakt Lotte

groetjes Helma

Lotte said...

Dank je wel Helma

AnV said...

Mooie kaart hoor. Snap alleen niet hoe je hem in elkaar plakt met dit model. De vierkantie easelkaarten snap ik wel. Misschien wil je het verklappen??

Lotte said...

Hallo An,
Dank je wel hoor. Natuurlijk wil ik het geheim verklappen. Je hebt cardstock van 13,5 x 27cm. (cardstock voor een vierkante kaart). Je vouwt hem net als normaal dubbel en hebt dan inderdaad een vierkante kaart. Dan pak je een nestabilitie. Die leg je aan de bovenkant iets over de vouw heen zodat de vouw in de vorm terrecht komt. Het hoeft er maar een paar mm over heen. Dan haal je hem door je Cuttlebug of andere snijmachine die je hebt. Haal hem eruit en vouw hem open. De bovenste helft ril je precies op de helft. Dan vouw je hem dubbel, net als je bij de vierkante easelcard ook doet. Op de onderste helft komt nu de voorkant. Die moet je nog even uitstansen door opnieuw een stuk cardstock te pakken en de nestabilitie nog eens door je stansmachine te halen maar dan enkel. Die plak je net als je gewend bent op de onderste helft van je dubbelgevouwen kaart en klaar. Als je nog vragen hebt stel ze gerust. Of kijk eens rond op de club van de Crazy meiden.
Groetjes,
Lotte

regina said...

hoi

ik vind het een schitterende easelkaart!!

gr regina

Lotte said...

Dank je wel Regina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...