Wednesday, September 4, 2013

Old Letter Rose

Hallo allemaal,

Onlangs wilde ik een collega een bedankje geven. Ik had daarom een doos Merci chocolade gekocht maar ik vond dat eigenlijk wat saai om zo te geven. Ik besloot er daarom een wikkel omheen te maken. 


Eerst heb ik de maat opgenomen van de doos Merci chocolade en heb daar in wit papier een wikkel om gemaakt. Aan de bovenkant heb ik toen eerst het bruine papier gedaan en daarna het scrappapier. Het scrappapier is al een oude lijn namelijk Vintage Blue van Glitz Design. 

De stempel Old Letter Rose van Noor! Design heb ik gestempeld met Memento Inkt en ingekleurd met Prisma potloden. Vervolgens heb ik het gemat op dezelfde kleur papier als wat achter het design papier zit. 

Van Lin en Lene zijn prachtige doilies en ik heb er daar één van achter het ingekleurde afdrukje gestoken maar niet voordat ik het eerst bewerkt had met Distress Inkt. Aan de andere kant heb ik het label van Marianne Design gedaan. Eerst de tekst Hartelijk dank! gestempeld van Marianne Design en vervolgens met het label uitgestanst. Vervolgens de stans langs de randen met potlood omgetrokken en uitgeknipt om achter het label te plaatsen. Boven het label heb ik het uitgestanste hartje en swirl van Noor! Design gedaan en vervolgens een leuke bloementoef erop geplaatst met een mooie strik met splitpen en een bedeltje. Ook over de doily heb ik wat bloemen geplaatst. Onder het stempelafdrukje een stuk kant met daarop leuke knopen. Nog wat plakparels langs de zijkanten en vlinders met de super leuke Martha Stewart vlinder pons en het is een super leuk bedankje geworden.

Wat vinden jullie ervan? Mijn collega was er in ieder geval heel erg blij mee. 
 
 

6 comments:

Hennie Kloppenburg said...

Prachtig gedaan, zo is het helemaal een feest om chocolaatjes te krijgen!
groetjes, Hennie

bolletjelucky.blogspot.com said...

Heel mooi om zo'n pakje te krijgen.Deze kleurencombinatie spreekt zowiezo erg aan.Je geeft iets waar veel aandacht aan is besteed en dat straalt er vanaf Lotte,top! lieve groetjes Miranda

Lia vdB said...

In deze kleuren heb ik 'm nog niet gezien. Kei-jaloers. Ga ik ook proberen. Ik pik het idee dus even van je....hahahaha.

Hartelijke groeten,

Lia

Anita Meijer said...

Wat heb je dit weer super gemaakt Lotte, ik vind het fantastisch.
Liefs van Anita

Chris said...

Hi Lotte, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

Sandra said...

Prachtig geworden Lotte! Zo is het een stuk leuker geven!
Liefs, San

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...