Sunday, March 16, 2014

Vlaggenlijn

Hallo allemaal,

Jullie hebben een tijdje niets van mij gehoord. Ik heb het kaartenmaken even helemaal laten liggen. Te lang is het een moeten geweest doordat ik mezelf te veel verplichtingen oplegde. Ik had er daarom even helemaal geen zin meer in. Nu net weer een beetje begonnen en we zullen zien. Ik doe alleen iets als ik er zin in heb en anders niet. Zo hoop ik het plezier weer terug te krijgen in mijn hobby. 


In januari wel deze vlaggetjes lijn gemaakt voor een collega die 14 december een dochtertje heeft gekregen. 
Tijdens haar zwangerschap had ze al eens laten vallen dat ze benieuwd was wat ik zou maken, aangezien ze mijn creaties altijd erg mooi vind. Daarom deze vlaggetjes lijn gemaakt. 


Begin februari zijn we op kraamvisite geweest en heb ik de vlaggetjes lijn gegeven. Ze vond het super mooi en gaaf. Zo uitgebreidt. Ze was er helemaal blij mee. 


Het meisje heet Julia daarom vond ik het leuk om ook haar naam op de vlaggetjes lijn te verwerken. 


Het papier wat ik heb gebruikt is het Docrafts - Forever Friends - Kraft notes papier. Het is super lief en mooi papier. Echt geschikt voor geboorte creaties. Of ook voor oudere kinderen met de lieve forever friends beertjes. Die blijven leuk. 


De mallen zijn van Joy - Noor Design!


De bloemen heb ik gemaakt met de EK Succes - Flower punches. De rand aan de bovenkant is de Lace mal van Marianne Design. 


Ik ben super benieuwd wat jullie van de vlaggetjes lijn vinden dus laat gerust een reactie achter. 

4 comments:

Zw@@n said...

Fijn om weer wat te zien van je, Lotte. En het is een prachtige creatie geworden!!! Ik hoop dat je het kaarten maken weer helemaal oppakt en er weer plezier in krijgt. Je creaties heb ik gemist.
Liefs, Wilma

Corrie said...

Hoi Lotte

Fijn om weer een creatie van jou hand te zien,en wat voor 1 ik vind het prachtig.

Ik begrijp je helemaal hoor, hobby moet hobby blijven en geen moeten worden.

groetjes Corrie

Lotte said...

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties meiden. Doet me goed om te horen dat jullie mijn creaties waarderen. Vandaar weer een kaartje gemaakt. Die komt binnenkort. Zo rustig aan, wanneer ik zin heb, ga ik weer eens beginnen. Liefs Lotte

Anita Meijer said...

Wat schitterend je vlaggenlijn Lotte, ziet er super uit en inderdaad als kaarten maken als een verplichting gaat voelen dan is er niets meer aan, goed dat je je grenzen hebt aangegeven.
Liefs van Anita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...